Fotoresa till Bornholm


Drömmer du om att fånga magiska bilder bland blomstrande lupiner, ruiner, stränder och fascinerande stenbrott? Ta chansen att följa med till den vackra ön Bornholm där vi kommer tillbringa två hela dagar med att fotografera hästar i flera unika miljöer.Vad kommer vi att göra?

Vi kommer att spendera våra dagar med att fota flera vackra hästar i olika miljöer såsom blomsterängar, stränder, stenbrott och ruiner. Vi kommer även att bo på ön och det kommer finnas möjlighet att redigera tillsammans. Detta är en unik chans att fånga fantastiska bilder och utöka din portfolio med nya och spännande motiv.


Investera i dig själv!

Denna resa handlar inte bara om att ta bilder. Det handlar också om att investera i ditt självförtroende, din erfarenhet och din portfolio. Denna fotoresa är ett utmärkt sätt att utöka din erfarenhet som fotograf. Du kommer att få möjlighet att lära av andra deltagare och fotografer, samt ha chansen att testa nya saker och få vara extra kreativ. Du kommer att få möjlighet att träffa nya människor, uppleva nya platser och utveckla dig själv som fotograf.


Datum & Tid - 15-16 Juni

Vi kommer starta resan 15/6 kl. 7.00 i Malmö och beräknas vara tillbaka i Malmö kl 21.30 16/6


Var? - Bornholm

Helgen startar i Malmö där alla deltagare kommer bli upphämtade vid Malmö Centralstation.

Sedan kommer vi tillsammans åka till ön Bornholm med färja där vi kommer spendera två härliga dagar.


VARFÖR BORNHOLM?

Bornholm, en dansk ö belägen utanför södra Skåne, bjuder trots sin lilla storlek på en mängd fantastiska miljöer. Med sina vita stränder, vackra skogar, klippor och den imponerande borgruinen Hammershus är ön en perfekt destination för fotografering. Dessutom, med korta avstånd mellan fotoplatserna, kan vi maximera vår fototid och utforska många olika miljöer på bara två dagar.
Vad ingår i denna Fotoweekend?


  • 4 fotograferingar i olika miljöer med en eller flera hästmodeller
  • Boende 1 natt
  • Transport från Malmö samt mellan fotograferingarna
  • Färjeresa
  • Frukost söndag
  • Kommersiell användning av fotonPris: 6000 kr INK. moms

Användningsrättigheter


Du har full rätt att använda bilderna du tagit under fotoresan i kommersiellt syfte. Det finns inga krav på att du ska leverera eller visa upp dina bilder. Istället fokuserar vi på att ge dig möjligheten att träna och utveckla din fotografering i en unik miljö.

Kunskapsnivå


Denna resa är anpassad för dig som redan har en grundkunskap i fotografering och hur din utrustning fungerar. Oavsett om du är en nybörjare, hobby-fotograf eller skicklig fotograf så är du varmt välkommen att delta på denna fotoresa.

Antal deltagare


Då jag vill att varje deltagare ska ges möjlighet att utforska och prova sina idéer, har jag endast ett begränsat antal platser tillgängliga på denna resa. Genom att resa i en liten grupp kommer det finnas möjlighet till mer stöd och möjlighet att ställa frågor.


Max antal deltagare på denna resa: 6

* Denna resa kräver minst 3 deltagare för att genomföras

Hur kommer vi att bo?


Vi kommer att bo i ett mysigt sommarhus inte långt ifrån kusten, nära Snogebæk där vi kommer äta lördagens middag. Rummen kommer att delas med en annan deltagare och har två separata enkelsängar. Det är eventuellt möjligt att ordna ett eget rum om det är något som är viktigt för dig. Kontakta isåfall mig på mejl.


Här finns även en mysig uteplats och bra ytor inomhus för att kunna sitta tillsammans och redigera vid tillfälle.

Vanliga Frågor

Vad är en fotoweekend?

En fotoweeken är en perfekt möjlighet för dig som vill utöka din portfolio med nya unika bilder och träffa andra fotografer. Det är ett perfekt tillfälle att endast fokusera på att vara kreativ utan kravet på att leverera något material. Detta är bilder du kan ta för din egen skull. Jag står för all planering och arrangerar vackra modeller, platser och eventuell rekvisita. Modellerna och platerna är valda med omsorg för bästa förutsättningar. Allt för att du ska få en så härlig helg som möjligt.

Kommer det vara utbildning?

Detta är ingen kurs och någon utbildning under fotograferingarna kommer inte att ske. Men jag svarar gärna på frågor och ger tips. Det kommer även ges tillfälle att gå igenom bilder och redigera under helgen. Jag kommer vara tillgänglig för frågor och som bollplank för idéer. Du bör dock ha en grundkunskap om hur din kamera och utrustning fungerar för att få ut det mesta av fotograferingarna.

Hur många fotograferingar kommer vi ha?

Vi kommer fotografera på 4st platser med en eller flera modeller. Vi kommer att fotografera vid stränder och sanddynor, blomsterfält med lupiner, en borgruin och ett stenbrott. På lördag kväll kommer vi även fotografera i solnedgången.

Hur fungerar bokning och betalning?

Det totala priset för resan är 6 000 kr inklusive moms. För att reservera din plats krävs en icke-återbetalningsbar bokningsavgift på 1 200 kr. Denna avgift dras av från den totala summan. Både bokningsavgiften och den återstående summan på 4 800 kr kommer att faktureras.

Boka din plats


Det finns bara 6 platser tillgängliga på denna resa. Säkra din plats idag och låt oss tillsammans utforska, skapa och fånga magiska ögonblick med kameran!

Inspiration

Ej exakt samma modeller eller platser som under portfoliodagen