Boka en fotografering med eller på din häst

Alla tycker att deras häst är den bästa som finns och ingen av dem har fel. Fotograferingen är en stund för dig och din häst att glädjas åt varandra. Tänk vilka fantastiska stunder ni har delat och kommer dela i framtiden, ta chansen att föreviga dem

1 / 2

Vanliga Frågor

Vart utgår du ifrån och hur långt reser du?

Malmö är min utgångpunkt men det går att boka mig i hela Sverige. Jag älskar att resa! Jag tar reseersättning på 25kr/milen. Reseersättnignen delas Har du en dröm om en fotografering en bit bort så tveka inte att kontakta mig.

När får jag bilderna?

Du kommer får en länk till ditt egna webbgalleri max 3 veckor efter fotograferingen. I webbgalleriet kommer alla bra bilder från fotograferingen finnas. Där kan du välja ut dina favoriter som jag sedan redigerar färdigt och levererar till dig.

Går det att köpa till fler bilder än vad som ingår i paketet?

Ja, det kan du. Prislistan kommer finnas i ditt webbgalleri där du gör ditt urval. Jag ebjuder både styckepris och paketpris.
Där kommer även stå priser för framkallningar i olika format.

Går det att boka om vid dåligt väder?

Vid dåligt väder bokar vi om fotograferingen till ett annat datum. Dåligt väder innebär regn, åska och storm. Molnigt är däremot perfekt fotograferings väder.

Vad ska jag och hästen ha för utrustning?

Tänk på vilka färger som passar din häst. Du kan gärna matcha din och hästens klädsel men starka färger och mönster kan störa bilden så undvik gärna dessa.

"Less is more" - Jag rekommenderar oftast att hästen har ett fint träns eller en enkel grimma. Jag kommer även ha med mig en så kallad "fotogrimma" som är en enkel repgrimma som enkelt kan redigeras bort i efterhand.

Kan jag lägga till mer tid än vad som ingår i paketet?

Absolut! Om det är så att du vill hinna med någon extra plats, ombyte eller känner att du behöver mer tid finns det alltid möjlighet att boka mer tid för din fotografering

Mina Paket

Mini session

Detta paket är perfekt för dig som vill boka en fotografering men inte har så mycket tid. Vi hinner med vackra porträttbilder eller bilder i action.

• 30 min fotografering
• 3 st bilder anpassade för webben
• Bildval i ditt egna webbgalleri

* Gäller inom 5 mils radie från Malmö

1200 kr ink.moms
*Reseersättning 30kr/milen tillkommer

1 / 1

Klassikern

Mitt populäraste paket där vi hinner ta bilder i några olika miljöer. Oavsett om du vill ha porträtt eller ridbilder passar detta paket. Berätta vad du drömmer om.

• 1 h fotografering
• 10 st bilder anpassade för webben
• Bildval i ditt egna webbgalleri

2 400 kr ink.moms
*Reseersättning 30kr/milen tillkommer

1 / 1

Fine Art

Detta paketet är till för dig som vill ta svarta bakgrundsbilder. Jag kommer ta med mig min portabla studio och allt som behövs är en stall- eller annan dörröppning.

• 45 min Fotografering
• 5 st bilder anpassadde för webben
• Bildval i ditt egna webbgalleri

1 800 kr ink.moms
*Reseersättning 30kr/milen tillkommer

1 / 1

Skräddarsy

Har du en vision som inte passar in i något av mina paket?
Du är kanske intresserad av bilder till marknadsföring eller bilder till flera saluannonser.
Hör av dig med dina önskemål så skräddarsyr jag något för just dig.

1 / 1

Kontakta mig