Fine Art

It's all in the detailsVi kommer skapa tidlösa bilder som passar perfekt att hänga upp hemma. Fokuset kommer vara helt på din häst och att fånga dens vackraste sidor. Vi fotograferar flera olika vinklar, både porträtt och detaljbilder. Varje bild kommer sedan redigeras noggrant för hand av mig. Allt du behöver är en stall-, ridhus- eller annan dörröppning.


VAD JAG ERBJUDER

Att boka en fotografering är en investering i dig, din häst och era minnen. Fotograferingen är en stund för dig och din häst att glädjas åt varandra. Tänk vilka fantastiska stunder ni har delat och kommer dela i framtiden, ta chansen att föreviga dem.


Efter varje fotografering kommer jag sortera ut de bästa bilderna som du sedan får tillgång till i ett online galleri, där kan du välja ut dina egna favoriter. Detta ingår i alla mina fotopaket. Jag erbjuder även rekvisita och utrustning för att göra din fotografering till något extra, bland annat rök och kransar. Jag har specialdesignade fotogrimmor som gör det möjligt för mig att ta bort den i efterhand så att du får bilder på din häst helt utan utrustning.


Att du och din häst har roligt under fotograferingen är det absolut viktigaste för mig. Jag anpassar fotograferingen efter er och era önskemål. Oavsett vad din häst bjuder på under fotograferingen kommer vi skapa minnen om du kan ha kvar för alltid.Vad ingår i Fine Art paketet?


  • 45 min Fotografering
  • 5st bilder anpassade för webben
  • Bildval i ditt egna webbgalleri1600kr ink.moms


Går att boka i hela Sverige

Reseersättning 30kr/milen tillkommer

Inspiration